Marcel Ciolacu: „Fiecare dintre noi are dreptul să boicoteze şi să sancţioneze umilinţa la care Austria a supus România”

HomePolitică

Marcel Ciolacu: „Fiecare dintre noi are dreptul să boicoteze şi să sancţioneze umilinţa la care Austria a supus România”

  Președintele Klaus Iohannis a cerut românilor și instituțiilor să nu boicoteze băncile și firmele austriece din România. De partea cealaltă,

S-a stins din viaţă, la 67 de ani, fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa
Proiect PSD: Alte două zile libere legale – 6 şi 7 ianuarie, pentru angajaţii români
Deputat PSD de Olt: „Sunt ridicole unele recomandări de economisire a energiei ale unor lideri europeni”
Distribuie acest articol

Loading

 

Președintele Klaus Iohannis a cerut românilor și instituțiilor să nu boicoteze băncile și firmele austriece din România. De partea cealaltă, liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că românii au dreptul să boicoteze deciziile Austriei și să sancționeze ”umilința la care a fost supusă România”.

 

În acest moment președintele participă la Consiliul European. am înțeles că are programat un discurs și vom vedea dacă Consiliul European va lua o decizie în privința votului Austriei.

Eu am declarat și îmi susțin poziția, dacă decidenții politici din Austria au găsit de cuvință să voteze împotriva României, total nejustificat. Eu îmi mențin opinia că în acest context România trebuie să se opună Austriei. Cât timp deciziile se iau prin consens, un vot împotrivă înseamnă blocaj.

Austria a votat împotriva României din interese meschine și obiective politice interne, dar nu ai voie la acest nivel să faci asta.

În ceea ce privește boicotul împotriva companiilor austriece, asta este altceva, dar dacă produsele românești sau băncile românești au oferte mai bune, atunci trebuie să promovăm o implicare mai activă a acestora în piața românească.

Boicotul fiecăruia dintre noi este cu totul altceva. Fiecare dintre noi are dreptul să boicoteze, în regim personal și să sancționeze umilința la care Austria a supus României”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursa: stiripesurse

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0