Mario De Mezzo, amendat cu 1.000 de lei după acţiunea desfăşurată pe Esplanda Slatinei. S-a deschis şi un dosar de distrugere

HomePolitică

Mario De Mezzo, amendat cu 1.000 de lei după acţiunea desfăşurată pe Esplanda Slatinei. S-a deschis şi un dosar de distrugere

  Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul infracţiunii de distrugere, după ce în după-amiaza zilei de duminică membri ai PNL au lipi

Klaus Iohannis: „Nu va exista un boicot din partea României la adresa Austriei”
Traian Băsescu a rămas fără indemnizația lunară de la stat
S-au stabilit conducerile comisiilor din Senat. Șoșoacă, șefa Comisiei de abuzuri, Anisie va conduce Comisia de educație
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul infracţiunii de distrugere, după ce în după-amiaza zilei de duminică membri ai PNL au lipit pe gradenele de beton, de pe esplanada Slatinei,  materiale textile în culorile partidului. Mai mult, candidatul PNL la Primăria municipiului Slatina, Mario De Mezzo, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru afişarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele permise.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, în după-amiaza zilei de 26 mai, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Esplanada municipiului Slatina, mai multe persoane lipesc materiale pe mobilierul stradal.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Slatina pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

„În cauză, pentru lipirea de materiale pe mobilerul stradal, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, transmite IPJ Olt.

Mai mult, candidatul PNL la Primăria municipiului Slatina, Mario De Mezzo, a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru nerespectarea legii privind afişajului electoral.

De asemenea, pentru afișarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele permise potrivit pevederilor legale, polițiștii au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Slatina, conform Legii nr. 115/2015”, mai transmite IPJ Olt.

Duminică, 26 mai, la Slatina, a fost prezent preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pentru a-i susţine pe candidaţii desemnaţi la Alegerile Locale din data de 9 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0