Medic de familie, infectat cu COVID-19, în stare gravă la Terapie Intensivă

HomeNațional

Medic de familie, infectat cu COVID-19, în stare gravă la Terapie Intensivă

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, aflat într-o vizită în teritoriu la Constanța, a anunțat că printre cele 114 cazuri de infectare cu COVID-19, confirmate în judeţ, sunt şi trei medici, precum şi cinci cadre medii şi personal auxiliar din unităţi sanitare, un medic de familie fiind în stare critică la secţia de Anestezie Terapie Intensivă.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că trei medici, afectaţi de COVID-19, la Constanţa, se află în stare gravă. Unul dintre ei, medic de familie, este la ATI

Decizia BOR: Ritualul botezului rămâne neschimbat, copilul trebuie scufundat de trei ori
Persoanele care pot beneficia de plafonarea prețului la energie. Documentele necesare
Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: „Nu se vor putea organiza”
Distribuie acest articol

Loading

Avem 114 cazuri, avem două decese, avem trei medici afectaţi, avem cinci cadre medii şi personal auxiliar, personalul medical rămâne în prima linie şi rămâne în primă atenţie. Avem peste 800 de carantinaţi, în contextul în care am avut şi un aflux de cetăţeni străini în zona Constanţei. La acest moment, avem efectiv în tratament pacienţi cu o simptomatologie medie-moderată, uşor severă, avem un singur pacient care este pe Terapie Intensivă în stare critică, e un medic de familie”, a spus ministrul în timpul unei vizite efectuate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că există încă două focare de infecție, la Constanța și la Brașov. Momentan, focarul este doar la nivelul cadrelor medicale, în spitale. Există, însă, riscul real să se extindă și la populație.

Sursa:digi24.ro

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1