Mihai Ianovschi, după turul barajului: „Băieţii sunt realişti, sunt conştienţi că promovarea se joacă”

HomeSport

Mihai Ianovschi, după turul barajului: „Băieţii sunt realişti, sunt conştienţi că promovarea se joacă”

CSM Slatina a câştigat cu 1-0 manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a, iar duminică, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai” va juca returul „dublei” cu Progresul Spartac. Slătinenii au luat o primă opţiune în lupta pentru accederea în Liga a II-a, însă sunt conştienţi că trebuie să rămână concentraţi. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, spune că elevii săi sunt conştienţi că promovarea se joacă, iar meciul de pe „1 Mai” va începe de la 0-0.

CSM Slatina a luat o primă opţiune la promovare, prin victoria din deplasare, însă duelul decisiv va avea loc peste doar trei zile, pe Stadionul "1 Mai"

Vediţa Coloneşti şi-a anulat amicalul cu CSM Slatina pentru a juca cu o echipă din Liga a IV-a
Petrolul Potcoava s-a calificat în turul al III-lea al Cupei României. Victorie în prelungiri cu CSO Filiaşi
CSM Slatina-Ripensia Timişoara, confruntare extrem de importantă pe Stadionul „1 Mai”

Jucătorii grupării slătinene nu îşi permit momente de respiro, după meciul susţinut în deplasare cu Progresul Spartac, câştigat cu 1-0, iar în această după-amiază vor avea programat antrenament. Slătinenii vor da „sinteticul”, suprafaţă pe care s-a disputat turul, pe iarbă, pentru a pregăti returul barajului de promovare, care se va disputa duminică, 9 august, de la ora 17.30.

Antrenorul echipei slătinene, Mihai Ianovschi, a declarat că jucătorii săi sunt la fel de concentraţi ca înaintea confruntării din manşa tur, cu toţii fiind conştienţi că promovarea se joacă.

Băieţii sunt realişti, sunt conştienţi că promovarea se joacă. Nu a existat niciun dram de bucurie, după meciul de la Progresul Sportac, doar satisfacţia victoriei. Cu siguranţă şi ei vor veni motivaţi, frustraţi că au pierdut acasă, aşa cum am spus, vor fi două meciuri echilibrate. Rezultatul acesta nu înseamnă nimic, dacă nu-l dublăm cu un rezultat bun acasă. Nu am realizat nimic, suntem conectaţi la meciul retur, pentru că promovarea se joacă. Trebuie să abordăm meciul de la 0-0. Vom trece la antrenamente pe iarbă, pentru că pregătirea pe sintetic, pe căldura aceasta, ne-a omorât”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, după manşa tur a barajului de promovare, câştigată cu 1-0, prin golul marcat de căpitanul Vasile Gheorghe, din penalty, în prelungiri.

CSM Slatina-Progresul Spartac se va disputa duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”. Meciul se va disputa fără spectatori, conform protocolului de reluare a competiţiilor din acest sezon.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0