Minel Prina, condamnat în dosarul lui Darius Vâlcov, va fi extrădat săptămâna viitoare

HomeActualitate

Minel Prina, condamnat în dosarul lui Darius Vâlcov, va fi extrădat săptămâna viitoare

  Fostul primar al Slatinei Minel Prina, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în care a fost condamnat şi Dariu

Amenzi în valoare de 232.000 de lei, doar în 24 de ore, pentru persoanele din Olt care au încălcat ordonanţele militare
DSV Olt anunţă punctele de testare a cărnii de porc. 26 de lei, examenul trichineloscopic
Incidenţa cazurilor Covid-19, în fiecare localitate din Olt, în ziua de Paşte
Distribuie acest articol

Loading

 

Fostul primar al Slatinei Minel Prina, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în care a fost condamnat şi Darius Vâlcov, urmează să fie adus în ţară săptămâna viitoare, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Conform surselor citate, Prina Minel Florin, de 50 de ani, ar urma să fie adus în România în noaptea de 13 spre 14 decembrie.

Bărbatul are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Bucureşti, fiind condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă şi la săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor.

Minel Prina, fost primar al municipiului Slatina, a fost condamnat în dosarul de corupţie al lui Darius Vâlcov, care a fost adus în ţară din Italia în data de 14 august, anul acesta, în urma condamnării la şase ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0