Nu se mai fac publice cazurile de pe platforma industrială. DSP Olt anunţă că cele 21 de cazuri au transmitere comunitară

DSP Olt anunţă că cele 21 de cazuri înregistrate în judeţul Olt, în ultimele 24 de ore, au transmitere comunitară. Autorităţile sanitare nu mai fac publice cazurile apărute în rândul societăţilor de pe platforma industrială, îmbolnăvirile noi în rândul unor muncitori din cadrul companiilor fiind trecute la transmitere comunitară.

Nu se mai fac publice cazurile de pe platforma industrială. DSP Olt anunţă că cele 21 de cazuri au transmitere comunitară

Cazurile de pe platforma industrială sunt raportate drept transmitere comunitară

Distribuie pe Facebook

Potrivit DSP Olt, de la începutul pandemiei, numărul persoanelor confirmate pozitiv a ajuns la 732, doar în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 21 îmbolnăviri. Printre acestea nu se numără cazuri din rândul instituţiilor publice.

Din cele 732 persoane confirmate, 316 s-au vindecat, 89 s-au externat la cerere, în timp ce 85 au refuzat internarea.  La ATI se află şapte pacienţi din judeţul Olt, mai puţin cu unul faţă de ziua precedentă, dat fiind deceseul înregistrat în această dimineaţă la Spitalul Municipal din Caracal.


De la începutul pandemiei, judeţul Olt a înregistrat 21 de decese, toate în rândul unor persoane care aveau comorbidităţi, potrivit datelor furnizate de autorităţi.

COMMENTS