O bătrână, din Şopârliţa, lovită mortal în timp ce trecea strada

O femeie de 78 de ani a fost lovită în plin, în timp ce traversa strada, de un şofer de 56 de ani, din comuna Pârşcoveni. Bătrâna a trecut strada prin loc nepermis, fără să se asigure, fiind practic spulberată de autoturismul condus de bărbatul de 56 de ani. Accidentul rutier grav s-a petrecut miercuri pe raza localităţii Şopârliţa.

O bătrână, din Şopârliţa, lovită mortal în timp ce trecea strada

Bătrâna a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure, fiind lovită în plin de autoturismul condus de un bărbat din Pârşcoveni

Distribuie pe Facebook

Ieri, 24 iunie 2020, pe raza comunei Sopârlița s-a produs un accident rutier grav. Un şofer de 56 de ani, din Pârşcoveni, a lovit mortal o bătrână, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliție orașului Balș s-au deplasat la locul producerii evenimentului și din primele cercetări au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul unei traversări neregulamentare. Astfel, o femeie, de 78 de ani, din localitate, în timp ce ar fi traversat strada neregulamentar,  prin loc nepermis, a fost accidentată de un autoturism, condus de un bărbat,  în vârstă de 56 de ani, din comuna Pârșcoveni”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.


Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 

 

COMMENTS