O copilă de 9 ani, agresată sexual în microbuzul de pe ruta Balş-Călui. Bărbatul de 59 de a fost arestat preventiv

HomeEvenimentRecomandate

O copilă de 9 ani, agresată sexual în microbuzul de pe ruta Balş-Călui. Bărbatul de 59 de a fost arestat preventiv

  Incident şocant, în Olt, petrecut într-un microbuz de pe ruta Balş-Călui. O copilă, în vârstă de 9 ani, a fost agresată sexual de un bărbat

VIDEO. Incendiu violent în Olt. Un bărbat a ajuns la SJU Slatina cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului
O femeie a fost tâlhărită pe strada Cuza Vodă, din Slatina. Autorul este căutat de poliţişti
S-a urcat băut bine la volan şi s-a răsturnat la ieşirea din Găneasa
Distribuie acest articol

Loading

 

Incident şocant, în Olt, petrecut într-un microbuz de pe ruta Balş-Călui. O copilă, în vârstă de 9 ani, a fost agresată sexual de un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv. 

 

Potrivit procurorilor, pe data de 9 mai, bărbatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe persoana vătămată, în vârstă de 9 ani, pe care nu o cunoştea.

 

Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş – Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i copilei o stare de temere şi de disconfort, fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore, care au invitat-o pe persoana vătămată să se mute pe un alt loc, lângă acestea.

 

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Balş – Compartimentul Investigaţii Criminale din data de 19.05.2024.

În data de 20.05.2024, procurorul de caz a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, iar în aceeaşi dată propunerea a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş, inculpatul fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0