O femeie, în vârstă de 52 de ani, din Piteşti, căzută de la etajul al II-lea

HomeEveniment

O femeie, în vârstă de 52 de ani, din Piteşti, căzută de la etajul al II-lea

  O femeie, în vârstă de 52 de ani, a căzut în jurul orei  05.00, de la etajul al doilea al blocului în care locuia, pe strada Exerciţiu. Feme

Femeie căzută de pe o schelă, pe strada A.I. Cuza, din Craiova
O femeie a căzut de la etajul al treilea al unui bloc, din Piteşti, cartierul Trivale
VIDEO. Femeie moartă, după ce a căzut de la etaj, dintr-un bloc de pe strada Cornişei, din Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 52 de ani, a căzut în jurul orei  05.00, de la etajul al doilea al blocului în care locuia, pe strada Exerciţiu. Femeia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în dimineaţa zilei de 7 noiembrie, ora 05.00, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Exercițiu, o femeie de aproximativ 50 de ani a fost găsită în fața unui bloc de locuințe, căzută de la înălțime.

 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, din primele verificări rezultând că femeia în cauză, de 52 de ani, s-ar fi precipitat de la etajul 2 al imobilului. Cea în cauză a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri.

La acest moment verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor urmând ca în cauză să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal”, transmite IPJ Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0