O maşină a lovit un spectator la Raliul Lereşti. Victima, transportată în stare gravă la spital

HomeEveniment

O maşină a lovit un spectator la Raliul Lereşti. Victima, transportată în stare gravă la spital

  UPDATE: Victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, spectator la eveniment, a decedat la spital. Accident grav la Raliul Lereşti, organizat î

Elevi, din Balş, prinşi chiulind de la şcoală de către poliţişti
FOTO. Percheziţii la un bătrân, în vârstă de 80 de ani, din Corabia. Poliţiştii au ridicat sume importante de bani
Nu şi-au putut justifica ieşirea din casă între orele 23.00-5.00. Amenzi usturătoare aplicate de poliţiştii olteni
Distribuie acest articol

 

UPDATE: Victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, spectator la eveniment, a decedat la spital. Accident grav la Raliul Lereşti, organizat în Argeş.  O maşină care participa la concurs a lovit un bărbat care asista la întrecere. Victima a fost transportată la spital, fiind rănită grav.

 

Accident rutier produs în cadrul competiției Raliul Lerești, din judeţul Argeş. Un autoturism participant la concurs a acroșat o persoană de sex masculin, spectator.

Victima a fost preluată și transportată la spital de un echipaj SAJ. Pompierii asigură măsuri specifice”, transmite ISU Argeş.

Pacientul a fost ulterior preluat de  de către elicopterul SMURD, care a aterizat în municipiul Câmpulung, pe Stadionul Municipal.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, s-a stabilit că un autoturism ce participa la o competiție sportivă automobilistică, pe raza localității Lerești, ar fi accidentat un spectator, în împrejurarea în care ar fi ratat un viraj, pătrunzând pe un drum forestier adiacent traseului de concurs.

Bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Lerești, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun, transmite IPJ Argeş. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de uciedere din culpă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0