O maşină s-a răsturnat şi a luat foc pe Centura Caracalului. O persoană găsită decedată

HomeEvenimentRecomandate

O maşină s-a răsturnat şi a luat foc pe Centura Caracalului. O persoană găsită decedată

  Accident înfiorător în dimineaţa zilei de 10 martie pe Centura Caracalului. O maşina s-a răsturnat şi a luat foc, iar o persoană a fost găsi

Scandal în localitatea Vâlcele, din judeţul Olt, soldat cu moartea unui om. Victima era cu fiul minor
FOTO. Moarte cumplită. Un bărbat din Bobiceşti, imobilizat la pat, a ars de viu în casa cuprinsă de flăcări
O altă persoană rănită în explozia de la Crevedia a murit. Pacientul avea arsuri pe 90% din corp
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident înfiorător în dimineaţa zilei de 10 martie pe Centura Caracalului. O maşina s-a răsturnat şi a luat foc, iar o persoană a fost găsită decedată. Victima, şoferul, în vârstă de 52 de ani, din Deveselu, a fost găsită carbonizată. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Centura municipiului Caracal, din județul Olt, un autoturism s-a răsturnat și a luat foc.

În acesta a fost găsită o persoană decedată. La fața locului sunt echipaje de pompieri care încercă lichidarea incendiului. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, valorile de trafic fiind reduse.

Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute”, se arată pe site-ul Poliţiei Române.

Ora: 7.40. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe Centura municipiului Caracal, din județul Olt, unde un autoturism s-a răsturnat și a luat foc. A rezultat decesul conducătorului auto, care a fost găsit carbonizat. Nu sunt probleme privind valorile de trafic.

Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pe centura municipiului Caracal, la un accident rutier urmat de incendiu.

La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat șoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate. Evenimentul este cercetat de organele competente”, transmite ISU Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0