17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

O româncă de 25 de ani, care lucra în agricultură în Germania, găsită moartă cu capul prins în containerul de haine uzate

Săptămâna aceasta

- Advertisement -
 

Trupul fără viaţă al tinerei românce, în vârstă de 25 de ani, stabilită alături de soț în Germania a fost descoperit de doi trecători care au alertat imediat autorităţile.

A fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru că femeia se afla cu capul prins în trapa unui container de haine uzate.

În urma cercetărilor s-a stabilit că românca în vârstă de 25 de ani lucra alături de soțul ei în agricultură, în localitatea germană Großostheim, în apropiere de Frankfurt.

Cel mai probabil femeia a vrut să ia câteva haine din container şi a rămas blocată când a băgat capul prin trapa în care hainele erau introduse în recipient.

Trupul ei a fost descoperit de doi trecători care au alertat imediat autorităţile. La faţa locului pompierii au intervenit cu utilaje speciale pentru a descarcera femeia care era cu jumătate de corp în afară, picioarele în sus și capul prins în trapa de la container, notează presa locală.

Concluzia echipajului medical care a declarat decesul este că cel mai probabil tânăra româncă a murit sugrumată.

Sursa: Antena3

 

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email