O tânără de 22 de ani, din Olt, salvată de poliţişti. S-a aruncat în Dunăre, pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa

HomeEvenimentRecomandate

O tânără de 22 de ani, din Olt, salvată de poliţişti. S-a aruncat în Dunăre, pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa

  O tânără, în vârstă de 22 de ani, din Brastavăţu, a fost salvată de la înec de către poliţişti. Fata voia să-şi încheie socotelile cu viaţa

Accident pe DN 65, Piteşti-Slatina. Un bărbat, din Scorniceşti, s-a răsturnat cu maşina
Un bărbat, din Olt, care vindea ilegal lemne, s-a ales cu amendă de 5.000 de lei şi marfa confiscată
67 de permise reţinute în minivacanţa de 1 Decembrie. Şoferi cu alcoolemie peste 1,00 mg/l, pe drumurile din Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

O tânără, în vârstă de 22 de ani, din Brastavăţu, a fost salvată de la înec de către poliţişti. Fata voia să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, în zona Portului Turistic Corabia. Fără să stea pe gânduri, unul dintre poliţiştii care au încercat să o convingă să nu recurgă la acest gest, s-a aruncat după ea şi a scos-o la mal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați, p2 20 martie, despre faptul că o tânără de 22 de ani, din comuna Brastavățu, intenționează să se sinucidă. Polițiștii Poliției Orașului Corabia și ai Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina  au format o echipa și au demarat procedurile de căutare a tinerei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit tânăra în zona Portului Turistic Corabia. Polițiștii au încercat să convingă tânără să vină într-o zonă sigură, însă, în ciuda insistențelor polițiștilor, tânăra s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, scufundându-se.

„Fără a ezita, polițiștii au intervenit pentru salvarea vieții tinerei, iar unul dintre polițiști a sărit în apă și a reușit să scoată tânără la mal.

În sprijinul polițiștilor au venit și doi barcagii care au transportat tânăra până într-o zonă sigură, de unde a putut fi preluată de către echipajul medical sosit la fața locului.

Datorită intervenției prompte a polițiștilor, viața tinerei a fost salvată, iar aceasta a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate”, transmite IPJ Olt.

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0