Oltul Curtişoara va evolua în Liga a III-a. Hotărârea FRF vine cu o zi înaintea debutului Ligii a III-a

HomeSport

Oltul Curtişoara va evolua în Liga a III-a. Hotărârea FRF vine cu o zi înaintea debutului Ligii a III-a

  După ce a ratat două sezoane la rând barajul de promovare în Liga a III-a, Oltul Curtişoara va evolua totuşi din sezonul 2023-2024, care va

Adrian Cîrstea şi Eugen Militaru, printre transferurile echipei Petrolul Potcoava
Lorena Ostase, în lotul pentru Campionatul Mondial din Spania. România, în grupă cu Norvegia
Petrolul Potcoava pierde meciul susţinut acasă cu CSM Alexandria
Distribuie acest articol

 

După ce a ratat două sezoane la rând barajul de promovare în Liga a III-a, Oltul Curtişoara va evolua totuşi din sezonul 2023-2024, care va începe peste doar o zi, în eşalonul al treilea. Hotărârea Comitetului de Urgenţă a FRF a fost dată astăzi, 24 august. Cea de-a treia reprezentatntă a judeţului Olt în Liga a III-a a fost repartizată tot în seria a VI-a şi va prelua programul echipei FC U Craiova 1948 II, care a fost mutată în seria a VII-a. Primul meci, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, la Coloneşti, va fi amânat la o dată ulterioară, pentru a permite echipei Oltul Curtişoara să se organizeze pentru Liga a III-a.

 

Schimbări în componenţa seriilor Ligii a III-a. Printre acestea, modificări şi la nivelul seriei a VI-a, din care mai fac parte echipele Petrolul Potcoava şi Vediţa Coloneşti. Astfel, Oltul Curtişoara, campioana judeţului Olt, a fost invitată să participe în Liga a III-a, pe locurile vacante rămase în urma retragerii unor echipe.

Ţinând cont de locurile vacante existente, precum și de refuzurile celorlalte cluburi care ar fi îndeplinit criteriul geografic mai sus menționat, aprobă completarea locurilor vacante și modificarea seriilor Ligii a 3-a, astfel:

– Echipa a doua a clubului Fotbal Club U Craiova 1948 SA va face parte din seria a 7-a (în loc de seria a 6-a cum fusese distribuită initial) și va prelua programul competițional al clubului CS Phoenix Buziaș.

– Echipa ACS Oltul Curtișoara urmează a completa locul vacant din cadrul seriei a 6-a și va prelua programul competițional al Fotbal Club U Craiova 2.

– Echipa CS LPS HD Clinceni urmează a completa locul vacant din cadrul seriei a 3-a și va prelua programul competitional al clubului CS Gloria Albești”, se arată în Hotărârea FRF.

Prin urmare, meciul pe care Vediţa Coloneşti ar fi trebuit să-l dispute vineri, 25 august, de la ora 18.00, cu satelitul FC Universitatea Craiova 1948, nu se va mai disputat. Vediţa Coloneşti va susţine prima etapă la o dată ce va fi anunţată ulterior, însă contra celor de la Oltul Curtişoara.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0