Oprescu, după remiză cu Gloria Buzău: „Rezultatul este echitabil”

HomeSport

Oprescu, după remiză cu Gloria Buzău: „Rezultatul este echitabil”

  CSM Slatina a reuşit un nou meci bun, în deplasarea de la Buzău, şi a fost aproape de o victorie mare, contra unei alte aspirante la promova

FOTO. CSM Slatina, la barajul de promovare de pe primul loc. Ovidiu Burcă: „ A fost o repetiţie bună înaintea primului joc de baraj”
CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-2, meciul cu CSA Steaua Bucureşti, la capătul unei partide în care în a doua repriză a pus presiune pe adversar
CSM Slatina începe cu victorie stagiunea de primăvară. Vlada, jucătorul decisiv în meciul de la Roşiori
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a reuşit un nou meci bun, în deplasarea de la Buzău, şi a fost aproape de o victorie mare, contra unei alte aspirante la promovarea în Liga 1. Slătinenii au condus pe tabelă prin golul marcat de Marius Neicu, în minutul 81, însă au fost egalaţi dintr-o fază fixă, în prelungirile jocului, pentru ca în ultimele secunde de joc, Necşulescu să trimită în bară. Şi gazdele au avut o transversală în prima repriză, dar şi o bară laterală în a doua, iar în aceste condiţii rezultatul final, 1-1, este cât se poate de echitabil.

CSM Slatina a arătat încă o dată că este o echipă greu de învins, bine organizată, care poate pune probleme oricărei adversare din Liga a II-a. Jucătorii pregătiţi de Daniel Oprescu au fost la un pas de a produce surpriza, după cea reuşită în deplasarea de la Chiajna, când au câştigat cu 3-0, si contra formaţiei Gloria Buzău, pregătită de Cristian Pustai.

Slătinenii au condus prin golul marcat de Marius Neicu, în minutul 81, însă s-au văzut egalaţi în prelungiri, dintr-o fază fixă. Honciu a bătut lovitura în careu, iar Valentin Alexandru a reluat cu capul în plasă (min. 90+2), pentru ca Radu Necşulescu să trimită în bară, în minutul 90+5. Şi gazdele au avut o transversală în prima repriză, tot în urma unei lovituri libere, dar şi o bară, în minutul 62, în urma unei lovituri de la colţul terenului.

Deşi, golul egalizator a venit cu puţin timp înaintea fluierului de final, iar slătinenii au avut şi ei o bară, în ultima secundă a meciului, antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, consideră echitabil rezultatul.

Să fim realişti, suntem sub influenţa finalului de partidă, în care am primit gol în prelungiri şi am ratat o ocazie imensă, dar per total rezultatul este echitabil. Ei au avut bară, noi am avut bară, aşa că este un rezultat echitabil”, a precizat tehnicanul grupării slătinene, Daniel Oprescu, imediat după finalul partidei.

CSM Slatina a adus puncte din ambele meciuri susţinute până acum în deplasare, iar în jocul de pe teren propriu cu CSA Steaua Bucureşti a fost aproape de un alt rezultat pozitiv. Aşadar, tehnicianul Daniel Oprescu este convins că echipa sa va avea o mai mare încredere şi în duelurile de pe teren propriu şi va juca de la egal la egal cu orice adversar.

Nejucând în ultimii ani cu spectatori, a existat acel trac în jocul cu Steaua, dar uşor, uşor, jucătorii au depăşit acele momente şi am arătat ce trebuie. Am întâlnit, în aceste etape, echipe care se bat la promovare, care au bugete de trei ori mai mari, şi am jucat de la egal la egal. Şi astăzi, ne-am continuat strategia, cu jucători foarte tineri pe teren, doi dintre ei născuţi 2004, altul 2003, suntem în grafic din toate punctele de vedere. Dacă avem răbdare, se pot face lucruri foarte frumoase”, a mai precizat Daniel Oprescu.

Pentru CSM Slatina urmează o altă partidă dificilă, contra celor de la Unirea Slobozia, formaţie care este neînvinsă în aceste trei etape, având punctaj maxim. Gruparea slătineană se află, în acest moment, pe locul şase în clasament, cu patru puncte acumulate, însă mai sunt meciuri de jucat în această etapă.

CITEŞTE ŞI: CSM Slatina, la câteva minute de o nouă victorie mare. Slătinenii, egalaţi de Buzău în prelungiri

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0