Ovidiu Burcă, după ultimul meci din an: „Echipa a crescut de la meci la meci, sunt mulţumit de progresul făcut”

HomeSport

Ovidiu Burcă, după ultimul meci din an: „Echipa a crescut de la meci la meci, sunt mulţumit de progresul făcut”

  CSM Slatina iernează pe locul al doilea în clasamentul seriei Ligii a III-a şi este calificată în play-off, înaintea disputării ultimelor tr

CSM Slatina pierde în deplasarea de la Chindia Târgovişte. „Ne-am bătut joc de nişte ocazii rarisime”
CSM Slatina, în faţa marii finale pentru promovarea în Liga a II-a. Duelul de la Odorheiu Secuiesc, de la ora 17.30
CSM Slatina şi-a asigurat locul în Liga Naţională. Victorii la pas la barajul de la Vâlcea, în primele două meciuri
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina iernează pe locul al doilea în clasamentul seriei Ligii a III-a şi este calificată în play-off, înaintea disputării ultimelor trei etape din sezonul regulat, care vor avea loc în primăvară. Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, s-a arătat mulţumit de parcursul echipei, iar totodată spune că în play-off este nevoie de o mare concentrare, astfel încât obiectivul să fie atins.

Meciul cu Petrolul Potcoava, câştigat cu 2-0, a fost ultimul joc oficial din 2021 pentru echipa de fotbal CSM Slatina. Competiţia se va relua în primăvară, atunci când mai sunt de disputat trei meciuri din cadrul sezonului regulat, după care primele patru clasate vor evolua în play-off. Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, a tras primele concluzii la finalul partidei cu Petrolul Potcoava, cu privire la parcursul echipei până în acest moment al competiţiei.

Concluzia este una pozitivă. Din punctul meu de vedere, echipa a crescut de la meci la meci, şi astăzi sunt bucuros că nu am luat gol, deşi a fost un meci complicat, un meci al orgoliilor, pentru că cei care sunt acolo vor să demonstreze că locul lor este la CSM Slatina, sunt copii talentaţi, de viitor, iar asta a făcut ca jocul să aibă o intensitate aparte. Eu sunt mulţumit de modul în care s-au implicat băieţii, de progresul pe care l-au făcut”, a declarat Ovidiu Burcă, după victoria cu Petrolul Potcoava.

11 victorii, trei rezultate de egalitate, o înfrângere, 37 de goluri marcate şi 8 primite, reprezintă linia de clasament a echipei CSM Slatina, care se află pe locul al doilea, cu 36 de puncte acumulate, aflându-se la un punct de Viitorul Dăeşti, pe care o va întâlni în meci direct pe 12 martie. De altfel, cele două formaţii sunt deja calificate în play-off. Antrenorul echipei slătinene, Ovidiu Burcă, spune că indiferent de numele celorlalte două formaţii care se vor mai califica în play-off, jocurile din această fază nu vor fi deloc uşoare. În play-off se va juca tur-retur-tur, urmând ca primele două clasate să participe la barajul de promovare în Liga a II-a.

„Întotdeauna îţi doreşti să fii în play-off cu echipe mai slab cotate, dar nu e cazul. Toate echipele au nişte jucători buni pentru Liga aceasta, sunt echipe pe care le-am analizat foarte bine şi am văzut că au calitate…N-aş putea să spun pe cine aş vrea în play-off, cert este că e un sistem foarte periculos. Trebuie să fim foarte atenţi, să ajungem la momentul de play-off  într-o condiţie extraordinară, atât din punct de vedere mental, cât şi fizic. Mergi pe sârmă, orice pas greşit te poate costa o muncă de un an întreg”, a mai precizat Ovidiu Burcă.

Jucătorii echipei CSM Slatina vor mai continua şi în această săptămână pregătirea, după care vor intra într-o scurtă vacanţă, reunirea lotului urmând să aibă loc în ianuarie.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0