17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Ovidiu Burcă, noul antrenor principal al echipei CSM Slatina. „Am venit cu sufletul, de aici am plecat în fotbalul mare”

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Echipa de fotbal CSM Slatina are, începând de astăzi, un nou antrenor principal. Ovidiu Burcă, care în sezoul precedent a pregătit Rapid Bucureşti II, a preluat gruparea slătineană, după semieşecul cu Minerul Costeşti. Burcă este slătinean, iar în decursul carierei de fotbalist a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, FC Naţional, FC Timişoara, Rapid Bucureşti, dar şi în străinătate. Ovidiu Burcă a fost manager la Oţelul Galaţi, dar şi preşedinte în noul proiect al Rapidului.

Originar din Slatina, Ovidiu Burcă, în vârstă de 41 de ani, preia banca tehnică a grupării slătinene, după ce în primele trei etape ale Ligii a III-a echipa a fost condusă de Cristian Stănculeţu, care rămâne în continuare în cadrul Centrului de Copii şi Juniori.

Ovidiu Burcă a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist pentru echipe importante din ţară, dar şi în străinătate. În ultima perioadă, Burcă a fost preşedinte al clubului Rapid Bucureşti, iar în stagiunea precedentă a pregătit echipa a doua a giuleştenilor.

Sunt foarte fericit pentru că m-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare, sper ca tot de aici să fac acest salt şi în ceea ce priveşte cariera de antrenor. Am venit cu inima deschisă. Le mulţumesc oamenilor  din conducere, pentru că au avut încredere în mine, sper să nu-i dezamăgesc. Condiţiile de pregătire sunt extraordinar de bune, sper să facem o figură frumoasă. Cât despre lot, Slatina este o echipă tânără, m-am uitat la ultimul meci, care nu a fost tocmai reuşit, avem şi câţiva jucători cu experienţă, sper ca lucrurile să meargă în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii. Am venit cu sufletul, şi sper să obţinem cele mai bune rezultate”, a declarat noul antrenor al echipei slătinene, Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă va debuta pe banca tehnică a echipei CSM Slatina vineri, în meciul din deplasare cu CSM Alexandria.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

  1. […] Al doilea pas greșit consecutiv înregistrat de CSM Slatina în primele trei etape din sezonul de Liga 3 a dus la schimbarea antrenorului la echipa retrogradată din Liga 2, principala favorită la promovare din Seria a 6-a. Cristian Stănculețu a fost înlocuit cu Ovidiu Burcă, anunță News Flux. […]

  2. […] Al doilea pas greșit consecutiv înregistrat de CSM Slatina în primele trei etape din sezonul de Liga 3 a dus la schimbarea antrenorului la echipa retrogradată din Liga 2, principala favorită la promovare din Seria a 6-a. Cristian Stănculețu a fost înlocuit cu Ovidiu Burcă, anunță News Flux. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email