Pericol pe drumurile din Olt. Şoferi băuţi sau fără permis, depistaţi în trafic

HomeEveniment

Pericol pe drumurile din Olt. Şoferi băuţi sau fără permis, depistaţi în trafic

Poliţiştii au constatat, în ultimele zile, mai multe infracţiuni în trafic, cele mai grave fiind conducerea sub influenţa alcoolului sau conducerea fără a poseda permis.

Accident pe DN 65, în Negreni. Impact între un autoturism şi o motocicletă. Două persoane, transportate la spital
Șofer de TIR român, găsit mort în cabină, într-o parcare din Italia. Bărbatul de 50 de ani avea răni înjunghiate pe corp
VIDEO. Bărbat, din Olt, cercetat după ce a furat cruci dintr-un cimitir. Omul le-ar fi luat pentru a le folosi la încălzire

Un bărbat din Vişina Nouă, în vârstă de 46 de ani, prins băut la volan, s-a ales cu dosar penal.

La data de 26 august , ora 08:20, pe Dumul Judeţean 604, în comuna Cilieni, a fost depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Vişina Nouă, în timp ce conducea un  autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, transmite IPJ Olt.

Poliţiştii slătineni au depistat, miercuri, un tânăr de 22 de ani, pe Strada Recea, la volan, deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

La data de 26 august, ora 15:43, pe strada Recea, din municipiul Slatina, a fost depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Alte infracţiuni depistate:

La data de 27 august, ora 00:45, pe  strada Şcolii, din comuna Rusăneşti, a fost depistat un bărbat de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie alcoolică de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 27 august, ora 01:40, pe  strada Jianu, din municipiul Caracal, a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0