„Permis de odihnă” de 120 de zile pentru un şofer prins cu 275 km/h. „Suntem impresionaţi de performanţa ta”

HomeEveniment

„Permis de odihnă” de 120 de zile pentru un şofer prins cu 275 km/h. „Suntem impresionaţi de performanţa ta”

  Un şofer a fost luat de radar în timp ce conducea cu 275 de km/oră. Poliţiştii din Braşov l-au amendat şi i-au oferit un „permis de odihnă”

FOTO/VIDEO. Accident în intersecţia de la „Zahana”. Patru persoane au ajuns la UPU Slatina
DISPARIŢIE. Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui tânăr din Balş
Cel de-al 4-lea deces în rândul unei persoane confirmate cu COVID-19, în judeţul Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Un şofer a fost luat de radar în timp ce conducea cu 275 de km/oră. Poliţiştii din Braşov l-au amendat şi i-au oferit un „permis de odihnă” de 120 de zile.

 

Stimate conducător auto. Avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune!

Suntem impresionați de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

În urma analizei detaliilor, am decis să-ți oferim un „permis de odihnă” timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează.

Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ți-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză și riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă!

Așadar, după ce îți vei redobândi permisul, condu în siguranță și fii atent la indicatoarele de viteză – ele nu sunt doar elemente de decor!”, transmite pe Facebook Poliţia Braşov.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0