Peste 100 de permise reţinute pe drumurile din Olt, în doar două zile. Viteza, principala cauză

HomeEvenimentRecomandate

Peste 100 de permise reţinute pe drumurile din Olt, în doar două zile. Viteza, principala cauză

  Polițiștii olteni au reţinut, în perioada 12-14 ianuarie, 118 permise de conducere, dintre acestea 93 pentru depășirea vitezei legale cu mai

81 de permise reţinute de poliţiştii olteni. Cele mai multe din cauza vitezei şi consumului de alcool
45 de permise reţinute pe drumurile din Olt, în zilele de Paşte. Şofer cu alcoolemie de 0,80 mg/l, depistat la Coloneşti
Pericol pe drumurile din Olt. Un şofer cu alcoolemie de 1,67 mg/l depistat un trafic
Distribuie acest articol

Loading

 

Polițiștii olteni au reţinut, în perioada 12-14 ianuarie, 118 permise de conducere, dintre acestea 93 pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 8 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 17 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost aplicate amenzi în valoare 220.000 de lei.

Polițiștii olteni au organizat, în perioada 12-14 ianuarie, acțiuni pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunile au vizat prevenirea faptelor de violență, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se preponderent pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive și a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 510 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 220.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 118 permise de conducere, dintre acestea 93 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 8 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 17 pentru alte abateri la regimul rutier.

 De asemenea, au fost reținute 16 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 5 infracțiuni la regimul rutier”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0