Peste 800 de elevi şi profesori premiaţi de Consiliul Judeţean Olt pentru performanţele educaţionale

HomeAdministrație

Peste 800 de elevi şi profesori premiaţi de Consiliul Judeţean Olt pentru performanţele educaţionale

  Peste 800 de elevi şi profesori au fost premiaţi, miercuri, în cadrul celei de a X-a ediţii a Galei Excelenţei în Educaţie, eveniment organi

CJ Olt şi cinci primării din judeţ au semnat contractele de finanţare pentru investiţii prin programul „Anghel Saligny”
CJ Olt a achiziţionat, printr-un proiect cu fonduri europene, o autoutilitară pentru ISU. Autoturismul va ajunge la Detaşamentul Caracal
Piaţa volantă de pe aleea CJ Olt, în fiecare sâmbătă, de la ora 8.00. Legume, verdeţuri şi fructe proaspete, direct de la producători
Distribuie acest articol

Loading

 

Peste 800 de elevi şi profesori au fost premiaţi, miercuri, în cadrul celei de a X-a ediţii a Galei Excelenţei în Educaţie, eveniment organizat de către Consiliul Județean Olt dedicat promovării și recunoașterii succesului școlar.

827 de elevi și profesori au fost răsplătiţi, şi în acest an, de către Consiliul Judeţean Olt, pentru performanţele educaţionale obţinute.

Peste 220.000 de lei s-au alocat pentru recompensarea performanțelor obținute la olimpiadele internaționale, naționale și județene de specialitate.

Gala Excelenței în Educație este un eveniment posibil datorită rezultatelor remarcabile obținute de elevi, datorită dedicării domnilor profesori și implicării părinților.

Împreună reușim, astfel, să oferim comunității noastre o gală în care educația este celebrată în toate formele ei, și, în egală măsură, oferim modele de urmat pentru cei care vin din urmă și se uită cu recunoștință la cei care urcă pe scenă și poartă medalia succesului cu ei.

De-a lungul timpului, mii de elevi și dascăli au urcat pe scena premierii și au reușit să ne contureze un tablou al excelenței și inspirației, exprimând povestea frumoasă a succesului și lăsându-și amprenta asupra generațiilor care îi succed.

Asemenea, dascălilor care poartă în suflet, de la generație, la generație, chipuri de elevi dornici de învățare, așa îi purtăm și noi în suflet gală de gală, urmărind parcursul acestor copii minunați, care astăzi ne salută de la universități de top din țară sau din străinătate.

Am zis-o de nenumărate ori, daca noi ca autorități, îi determinăm, prin astfel de evenimente, să devină mai buni și să nu se oprească din drumul dedicat cunoașterii, scopul nostru este atins. Rămâne doar să transmită această pasiune mai departe. Felicitări și mult succes!”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0