Petrolul Potcoava a învins CSM Slatina, într-un meci amical, disputat vineri dimineaţă

HomeSport

Petrolul Potcoava a învins CSM Slatina, într-un meci amical, disputat vineri dimineaţă

  După o serie de victorii consecutive în jocurile amicale, echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut la scor, 5-1, meciul amical disputat în dep

Petrolul Potcoava va juca barajul de promovare în Liga a III-a
Analiză FRF: Judeţele Olt şi Constanţa au furnizat cei mai mulţi fotbalişti în campania de calificare la EURO 2024
CSM Slatina, meci în deplasare cu Concordia Chiajna, echipă neînvinsă în play-out
Distribuie acest articol

Loading

 

După o serie de victorii consecutive în jocurile amicale, echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut la scor, 5-1, meciul amical disputat în deplasare, vineri dimineaţă, în compania celor de la Petrolul Potcoava. Unicul gol al echipei slătinene a fost marcat în minutul 78 de Radu Necşulescu, dintr-o lovitură liberă de 17 metri.

CSM Slatina a continuat seria meciurilor de verificare cu un joc, în deplasare, în compania celor de la Petrolul Potcoava, pierdut cu 5-1. În minutul 2 al confruntării, scorul era 2-0 pentru Petrolul Potcoava, prin golurile marcate de Florica şi Vlad, pentru ca în minutul 16, Theodor Preda să ducă scorul la 3-0.

Nichita a reuşit o „dublă”, în actul secund, pentru ca în minutul 78, Radu Necşulescu să înscrie unicul gol al echipei slătinene, în minutul 78. În prima repriză, Cătălin Doman a ratat un penaly.

Banca tehnică a echipei slătinene a utilizat formule diferite de start în cele două reprize, toţi jucătorii evoluând astfel câte 45 de minute.

CSM Slatina (prima repriză): Preduţ, Stan, Manea, Popescu, Dinu, Dorin Toma, Cincă, David Oprescu, Cătălin Doman, Rareş Deta, Popovici.

CSM Slatina (a doua repriză): Velcu, Enache, Preda, Bărbuţi, Pisăru, Grigore, Gavrilaş, Constantin Radu, Necşulescu, Trancă, Neicu.

Petrolul Potcoava: Cioc, Militaru, Florica, T. Mihai, N. Damian, Bîrlădeanu, Marco Popa, Şofaru, Vlad, Laurenţiu Ana.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0