Petrolul Potcoava, duel pe teren propriu cu liderul. Vediţa Coloneşti, în căutarea celei de a treia victorii

Petrolul Potcoava, duel pe teren propriu cu liderul. Vediţa Coloneşti, în căutarea celei de a treia victorii

După victoria obţinută în runda precedentă, pe terenul satelitului Universităţii Craiova, nou-promovata în Liga a III-a, Petrolul Potcoava, va primi vizita liderului Sporting Roşiori. Vediţa Coloneşti, cealaltă reprezentantă a judeţului Olt în eşalonul al treilea, are o bună oportunitate de a bifa cea de-a treia victorie consecutivă, pe terenul celor de la FC Pucioasa. Ambele meciuri se vor disputa sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17.00.

Distribuie pe Facebook

Nou-promovata în Liga a III-a, Petrolul Potcoava, va evolua, în cadrul etapei a III-a a Ligii a III-a, pe teren propriu, în compania liderului Sporting Roşiori. Meciul se anunţă greu, însă echipa din Potcoava poate obţine un rezultat pozitiv, moralul în rândul jucătorilor fiind unul ridicat după victoria din runda precedentă.

Vediţa Coloneşti, formaţie care în actualul sezon are şanse reale de a lupta pentru primul loc, va evolua în deplasare, contra echipei FC Pucioasa, aflată pe locul şapte în clasamentul seriei. Echipa pregătită de Bobi Verdeş a debutat cu două victorii şi are o bună oportunitate de a obţine cel de-al treilea succes consecutiv.


Ambele partide se vor disputa sâmbătă, 26 septembrie, cu începere de la ora 17.00.

Programul etapei a III-a

ACS FC Academica Clinceni II       –  ACS Unirea Bascov

CSM Alexandria                –  Universitatea Craiova II

CSM Flacăra Moreni        –  ACSO Filiaşi

CSO Petrolul Potcoava    –  CS Sporting Roşiori 2008

AS FC Pucioasa   –  ACS Vediţa Coloneşti M.S.

 

 

COMMENTS