Petrolul Potcoava este în Liga a III-a. Minerul Costeşti nu a avut testare RT-PCR

HomeSport

Petrolul Potcoava este în Liga a III-a. Minerul Costeşti nu a avut testare RT-PCR

Petrolul Potcoava poate sărbători promovarea în Liga a III-a. Barajul de promovare care ar fi trebuit să se dispute în această după-amiaz nu va mai avea loc, fiind deja anulat potrivit site-ul FRF. Potrivit unor informaţii, cei de la Minerul Costeşti au apelat la o clinică privată pentru efectuarea testelor COVID-19, care le-a efectuat teste serologice, şi nu RT-PCR, aşa cum cere regulamentul FRF.

Petrolul Potcoava este în Liga a III-a. Barajul de promovare nu se mai dispută. Adversara, probleme cu testele COVID-19

Posibile date de începere a Ligii a IV-a: 1 iunie sau 15 iunie. Barajul, la începutul lunii august
Mihai Ianovschi, după ultimul test: „O să facem reglajele necesare pentru a obţine cele trei puncte la Roşiori”
FOTO. Jucătorii echipei CSM Slatina au trecut vizita medicală
Distribuie acest articol

Loading

Astăzi, 1 august, de la ora 17.30, pe terenul din Bascov, ar fi trebuit să se dispute meciul Petrolul Potcoava-Minerul Costeşti, din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

Campioana judeţului Olt va câştiga meciul cu 3-0 şi va promova astfel în Liga a III-a, deoarece Federaţia Română de Fotbal nu a validat testele COVID-19 efectuate de jucătorii şi oficialii echipei vâlcene, Minerul Costeşti. Componenţii echipei vâlcene au efectuat test serologic pentru depistarea COVID-19, şi nu RT-PCR, aşa cum cere regulamentul FRF.

Confruntarea figurează anulată pe site-ul FRF, iar Petrolul Potcoava este echipa care promovează în eşalonul al treilea.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0