Ploile continuă. Codul galben de vreme rea a fost prelungit până pe 20 iunie

HomeActualitate

Ploile continuă. Codul galben de vreme rea a fost prelungit până pe 20 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea Cod Galben de vreme rea pentru toată țara, până pe data de 20 iunie, ora 10.00. Se vor semnala averse torenţiale, grindină şi vijelii, iar cantităţile de apă pot depăşi 40…60 l/mp.

De asemenea, există pericolul producerii inundaţiilor din cauza cantităţilor însemnate de precipitaţii

RECORD. S-a depăşit pragul de 2.000 de cazuri COVID-19. În Olt, 13 persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore
Date actualizate: Din ce localităţi provin cele mai multe cazuri COVID-19 înregistrate în Olt
VIDEO/FOTO. Autoturisme avariate pe strada Piteşti, din Slatina, din cauza unui incendiu izbucnit într-o clădire dezafectată

Potrivit ultimei informări a meteorologilor, codul galben se extinde până sâmbătă, 20 iunie, la ora 10.00 și cuprinde toată țara. Se vor semnala averse torenţiale, grindină şi vijelii.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp”, transmit meteorologii.

Meteorologii atenţionează că gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării, pe tot parcursul săptămânii. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0