Poliţişti din Slatina, înjuraţi şi jigniţi, în timp ce aplanau un conflict. O femeie, de 71 de ani, şi doi bărbaţi, sancţionaţi cu amenzi uriaşe

HomeEvenimentRecomandate

Poliţişti din Slatina, înjuraţi şi jigniţi, în timp ce aplanau un conflict. O femeie, de 71 de ani, şi doi bărbaţi, sancţionaţi cu amenzi uriaşe

  Amenzi în valoare de 24.000 de lei, pentru o femeie, în vârstă de 71 de ani, şi doi bărbaţi, din Slatina, după ce au adus injurii şi au înce

Un bărbat, din Găneasa, condamnat la pedeapsa cu închisoarea în octombrie anul trecut, prins şi dus în Penitenciarul Craiova
Mihai Mihalache nu mai este şeful IPJ Olt. Cine îi ia locul
Şoferi băuţi bine, pe drumurile din Olt. Amenzi de 130.000 de lei, în weekend
Distribuie acest articol

Loading

 

Amenzi în valoare de 24.000 de lei, pentru o femeie, în vârstă de 71 de ani, şi doi bărbaţi, din Slatina, după ce au adus injurii şi au încercat să să împiedice organele de poliție să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu în timpul aplanării unui conflict izbucnit între o femeie şi un bărbat, pe strada Tudor Vladimirescu.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, pe data de 10 septembri, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în timp ce se afla pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, o femeie de 39 de ani, din municipiul Slaitna, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

„În momentul solicitării documentelor de identitate, persoanele implicate în conflict și un bărbat de 45 de ani, din municipiul Slatina, au avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestora, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea măsurilor legale.

În momentul imobilizării celor trei persoane, o femeie de 71 de ani, din municipiul Slatina a încercat să împiedice organele de poliție să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei, motiv pentru care a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asmenea, cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și au proferat injurii și expresii jignitoare, motiv pentru care au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 17.000 de lei, conform actului normativ anterior menționat”, transmite IPJ Olt.

Totodată, în cauză a fost întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0