Poliţiştii au intensificat controalele în localităţile cu rata ridicată de infectare. Magazinele, principala ţintă

HomeEveniment

Poliţiştii au intensificat controalele în localităţile cu rata ridicată de infectare. Magazinele, principala ţintă

Peste 260 de polițiști și polițiști locali au acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Olt,  în special în localitățile unde rata de infectare Covid-19 este mai ridicată. Au fost vizate în principal centrele comerciale. Peste 1000 de persoane au fost legitimate în cadrul verificărilor.  

Un bărbat, din Piatra-Olt, amendat cu 1.200 de lei pentru că nu a respectat carantina
Punctul de amendă ar putea crește cu peste 75% de la 1 ianuarie 2022
Bărbat, din Dolj, reţinut pentru patru infracţiuni rutiere. Mort de beat, fără permis, s-a urcat la volanul unei maşini neînmatriculate
Distribuie acest articol

Loading

În ultimele 24 de ore, polițiștii olteni, împreună cu polițiștii locali și celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au acționat în sistem integrat și au intensificat activitățile de verificare privind respectarea măsurilor de protecție individuală și a măsurilor specifice implementate de agenții comerciali. Au fost efectuate verificări și în mijloacele de transport în comun, fără a fi neglijate verificările privind respectarea măsurii izolării sau carantinării și respectarea condițiilor de deplasare în intervalul 23:00-05:00.

„Aproximativ 1.100 de persoane au fost legitimate și verificate, în ultimele 24 de ore, iar în cadrul activităților, polițiștii olteni au controlat peste 100 de mijloace de transport persoane.

Au fost verificate 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor de protecție specifice, a condițiilor de funcţionare şi a limitărilor de program.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală”, transmite IPJ Olt.  

Polițiștii olteni recomandă cetăţenilor să conștientizeze importanţa măsurilor de protecţie şi să contribuie la efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu virusul Covid – 19, prin respectarea acestora.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0