Primarul PNL de la Scorniceşti, Daniel Tudor, candidatul PSD Olt la alegerile din 9 iunie

HomeRecomandatePolitică

Primarul PNL de la Scorniceşti, Daniel Tudor, candidatul PSD Olt la alegerile din 9 iunie

    O nouă lovitură pe scena politicii din Olt. Primarul de la Scorniceşti, Daniel Tudor (PNL), a trecut la PSD. Actualul edil va cand

Florin Cîțu, despre pensiile speciale ale aleșilor locali: „Toate pensiile vor trece pe sistem de contributivitate”
Rezultate exit-poll, CURS Avangarde: PSD- pe primul loc, PNL la un procent distanță. AUR, surpriza alegerilor
Alegeri Locale: Ordinea pe buletinele de vot la CJ Olt şi Primăria Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

 

O nouă lovitură pe scena politicii din Olt. Primarul de la Scorniceşti, Daniel Tudor (PNL), a trecut la PSD. Actualul edil va candida pentru cel de-al doilea mandat la funcţia de primar al oraşului Scorniceşti din partea PSD.

 

Conducerea PSD Olt anunţă trecerea unui alt liberal în rândul social democraţilor. Daniel Tudor, primarul oraşului Scorniceşti, va candida pentru cel de-al doilea mandat din partea PSD.

Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune NU conducerii PNL Olt. Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale.

El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate.

În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului.

Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității”, transmite PSD Olt.

PSD Olt anunţă că  în echipa lui Daniel Tudor  va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care iniţial era candidat la funcţia de primar din partea PSD.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0