Programul farmaciilor din Slatina în minivacanţa de 1 Decembrie

HomeRecomandateSănătate

Programul farmaciilor din Slatina în minivacanţa de 1 Decembrie

  Cele mai multe dintre farmaciile din judeţul Olt vor avea program de lucru normal pe 30 noiembrie şi 1 decembrie. Potrivit CAS Olt, pe 30 no

Restricţii de circulaţie pe DN 64, în Olt, pentru consolidarea liniei de cale ferată. Se închide şi traficul feroviar pe ruta Piatra Olt- Caracal
VIDEO. Tânără, din oraşul Balş, luată cu forţa şi urcată într-un taxi de doi bărbaţi
Tarife neschimbate la Ştrandul Ostroveni. Cât scoate din buzunar o familie, pentru o zi de bălăceală
Distribuie acest articol

Loading

 

Cele mai multe dintre farmaciile din judeţul Olt vor avea program de lucru normal pe 30 noiembrie şi 1 decembrie. Potrivit CAS Olt, pe 30 noiembrie farmacia Catena, de pe Bulevardul A.I. Cuza, va asigura permanenţa, în timp ce pe data de 1 decembrie, în intervalul 22.00-7.30, va fi deschisă Farmacia Dr. Max, situată vis-avis de SJU Slatina.

Potrivit CAS Olt, în data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, toate farmaciile din județ au program de lucru cu excepția unei singure farmacii situate în Slatina.

Pe 1 decembrie, 52 din cele 59 de farmacii din județ sunt deschise. În Slatina, pe 30 noiembrie, în intervalul orar 22,00-07,30 este deschisă farmacia Catena de pe Bulevardul A.I Cuza, CAM3, sc. AB, parter iar pe 1 decembrie, în intervalul orar 22.00-07.30, permanența este asigurată de Farmacia Dr. Max, de pe strada Trandafirilor, BL. 5, SC. C, AP. 4, vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În această perioadă farmaciile vor funcționa unele după programul normal de lucru iar altele vor avea program redus.

Lista cu programul farmaciilor din județ, în perioada 30.11 – 01.12.2023, poate fi consultată pe site-ul CAS Olt, AICI.

CALENDAR_PERMANENTA_NOIEMBRIE_DECEMBRIE_20231

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0