Răni grave pe mânuţa unei fetiţe de 5 luni, din cauza leucoplastului. „O săptămână nu i-au schimbat bandajele”

HomeSănătate

Răni grave pe mânuţa unei fetiţe de 5 luni, din cauza leucoplastului. „O săptămână nu i-au schimbat bandajele”

Conducerea spitalului din Vulcan anunţă că va face o anchetă internă, după ce mama unei fetiţe în vârstă de cinci luni a publicat pe pagina sa de Facebook, imagini cu rănile pe care copilul le-ar fi suferit după ce a fost la spitalul din Valea Jiului.

Imagini înfiorătoare au fost publicate de mama unei fetiţe de 5 luni, internată în spitalul din Vulcan. Femeia îi acuză pe medici de rele tratamente.

29 de infectări şi trei decese, în rândul unor persoane nevaccinate, raportate în Olt
Trei decese Covid şi 27 de noi infectări, raportate în Olt
FOTO. Saloane la Pediatria Slatina, animate cu personaje de poveste
Distribuie acest articol

Loading

Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetiţa mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de două ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Vă rog să mă sfătuiţi cui să mă adresez. Aşa ceva este de neconceput”, a scris Oana Paula, alături de imaginile cu rănile suferite de copil.

Fotografiile au stârnit un va uriaş de reacţii în mediul on-line. Tânăra a mai relatat că bebeluşul a fost internat la secţia de Pediatrie a clinicii din Vulcan, după ce răcise, şi că deşi a observat că fetiţa plângea şi le-a spus acest lucru medicilor, aceştia i-au spus că atât timp cât medicamentul inserat cu ajutorul dispozitivului medical curge, totul este în regulă. Rănile au fost observate abia când leucoplastul cu care era fixată branula a fost înlăturat. Femeia a mai relatat că a cerut explicaţii medicilor, iar aceştia i-au spus că fetiţa a avut alergie la leucoplast şi că va trebui să îşi trateze rănile cu cremă de gălbenele.

Cătălin Popa, directorul unităţii medicale din Vulcan, a declarat, potrivit gddhd.ro, că începe o cercetare preliminară pentru a vedea modul în care personalul medical şi-a îndeplinit atribuţiile. Părinţii nu au depus plângere, a mai precizat acesta.

Sursa: adevărul.ro

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0