RO-Alert: Alertă pentru un copil, în vârstă de 12 ani, din Piteşti, dat dispărut (FOTO)

HomeEveniment

RO-Alert: Alertă pentru un copil, în vârstă de 12 ani, din Piteşti, dat dispărut (FOTO)

  UPDATE: În urma informațiilor primite cu privire la semnalarea minorului, acesta a fost identificat de către polițiști, pe raza comunei Basc

Un copil de 11 ani, din Olt, dat dispărut după ce a plecat de la bunici, găsit într-o pădure
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui copil, din Calafat, care a plecat de acasă marţi seara
Sebi, copilul dat dispărut în luna ianuarie, găsit mort într-un desiş, pe un câmp
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: În urma informațiilor primite cu privire la semnalarea minorului, acesta a fost identificat de către polițiști, pe raza comunei Bascov. În continuare, reprezentanții DGASPC Argeș, care aveau situația minorului în cauză în monitorizare, vor evalua starea actuală, pentru a se pronunța cu privire la eventuale măsuri speciale de protecție socială, având în vedere interesul superior al minorului.

Ştirea iniţială: Un mesaj Ro-Alert a fost emis în zona Argeş, după ce un copil, în vârstă de 12 ani, din Piteşti, a dispărut. Poliţia a fost sesizată  astăzi, despre faptul că minorul a plecat voluntar pe data de 14 mai şi nu a mai revenit. Poliţiştii au indicii că s-ar afla pe raza oraşului. Cine îl vede este rugat să sune la 112.

Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în cursul zilei de 24 mai, cu privire la faptul că minorul MARIN RAUL, de 12 ani, a plecat de la locuința bunicilor, din ziua de 14 mai a.c., și nu a mai revenit.

Minorul în cauză a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de la momentul sesizării până în prezent, au rezultat indicii că s-ar afla pe raza municipiului Pitești.

În prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorului, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești”, transmite IPJ Argeş.

Semnalmente: 1,40 m înălțime, aproximativ 32 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, drept, tuns scurt, ten măsliniu.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0