România-Andorra, partidă programată pe 15 octombrie, se joacă fără spectatori. Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit

HomeSport

România-Andorra, partidă programată pe 15 octombrie, se joacă fără spectatori. Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit

  Comisia de Disciplină a judecat miercuri cazul deschis ca urmare a incidentelor de la meciul România – Kosovo 2-0, disputat pe 12 septembrie

Suporterii revin în tribune, în număr limitat, până la 25% din capacitatea arenei sportive
CSM Slatina susţine al doilea amical al verii, pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. CS Mioveni, viitoarea adversară
Federaţia de Atletism a prelungit suspendarea competiţiilor până pe 15 iunie
Distribuie acest articol

Loading

 

Comisia de Disciplină a judecat miercuri cazul deschis ca urmare a incidentelor de la meciul România – Kosovo 2-0, disputat pe 12 septembrie. UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu 52.000 de euro, iar următorul meci organizat pe teren propriu se va disputa în spatele ușilor închise, anunţă FRF.

 

Cinci capete de acuzare, după incidentele de la partida România-Kosovo: afișarea și scandarea de mesaje politice, comportament rasist al suporterilor, aprinderea de torțe, aruncarea de obiecte pe teren şi blocarea zonelor de acces public.

Astfel, în urma sancțiunii dictate de UEFA, partida România – Andorra, programata pe 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfășura fără spectatori. Cu toate acestea, FRF a decis să permită accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii. Procedura completă de înscriere va fi anunțată în zilele viitoare.

Federația Română de Fotbal respinge comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului cu Kosovo și reiterează principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv. De asemenea, FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane. Totodată, așteptăm cu interes de la organele abilitate rezultatele cercetării legale în funcție de faptele comise de spectatorii care au determinat întreruperea meciului cu Kosovo”, se arată pe site-ul FRF.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0