S-a stins din viaţă doctorul Gheorghe Frătoaica, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti

HomeActualitate

S-a stins din viaţă doctorul Gheorghe Frătoaica, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti

  Cunoscutul medic argeşean, Gheorghe Frătoaica, s-a stins din viaţă, după o luptă grea cu o boală necruţătoare, la vârsta de 67 de ani. Me

Slătineancă, găsită moartă în casă, în stare avansată de descompunere
BREAKING: Creșele, școlile și grădinițele se închid în toată ţara. Circulaţia este restricţionată între 23.00 şi 5.00. Setul de măsuri care va fi aprobat prin HG
ISU Olt a dat amenzi, înainte de Revelion, de peste 300.000 de lei unităţilor de alimentaţie publică pentru nereguli privind securitatea la incendiu
Distribuie acest articol

Loading

 

Cunoscutul medic argeşean, Gheorghe Frătoaica, s-a stins din viaţă, după o luptă grea cu o boală necruţătoare, la vârsta de 67 de ani.

Medic primar în medicina de urgenţă, doctorul Gherghe Frătoaica, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, a pierdut lupta cu boala nemiloasă, cancerul.

Trupul neînsufleţit va fi depus la Capela Militară din incinta Cimitirului Militar Sf. Gheorghe Piteşti duminică, 4 iunie, înmormântarea urmând să aibă loc marţi, 6 iunie.

Doliul întunericului a acoperit prea devreme familia Dr Gheorghe Fratoaica . De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe ( cum ii spuneam ) decât prin fereastra amintirilor .

A părăsit sistemul medical cu discreție ,după o lupta dusă cu mult curaj cu destinul nemilos al ultimilor ani . A fost medicul care a onorat urgența ,mergând până la extreme pentru a-și salva pacienții .

 A vindecat mii de persoane , a trăit la maxim momentele când viața bolnavilor era pusă la îndoiala și el știa că poate să răzbească , a dat dovadă de profesionalism , așa cum numai un medic își poate arata harul in cariera sa. Rămas bun , Bebe!  Sincere condoleanțe familiei!”, transmite medicul Alina Mărtau.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0