S-a stins din viață ginecologul Minela Călinescu, care se afla de mai bine de o lună în stare gravă la spitalul din Craiova

HomeSănătate

S-a stins din viață ginecologul Minela Călinescu, care se afla de mai bine de o lună în stare gravă la spitalul din Craiova

Minela Bolocan, medic ginecolog la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a pierdut lupta pentru viață pe patul spitalului din Craiova. Aceasta a adus pe lume doi bebeluși gemeni, iar la șase zile post operator a suferit un stop-cardio respirator. Din jurul datei de 11 ianuarie, aceasta se afla pe secția ATI a Spitalului de Urgență Craiova, în stare gravă, funcțiile vitale fiindu-i susținute de aparate.

Medicul ginecolog se afla în comă de mai bine de o lună

Zece olteni, cu o formă severă de COVID-19, se află la terapie intensivă
Un centru de vaccinare din cele trei aflate în clădirea Liceului Agricol Slatina a fost închis
O persoană din judeţul Olt, aflată în carantină, a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova
Distribuie acest articol

Loading

Medicul Minela Călinescu, fostă Bolocan, s-a stins din viață vineri seara, pe 14 februarie, în jurul orei 20.00. Tânăra, medic în cadrul SJU Slatina, secția ginecologie, aflată în luna a șaptea de sarcină, s-a internat pe 5 ianuarie la Spitalul Județean din Craiova. Aceasta a născut prin cezariană, un băiețel și o fetiță, ambii primind îngrijiri corespunzătoare nou-născuților prematur.

A șase zi după operație, medicul slătinean a suferit un stop cardio-respirator. A fost transferată cu manevre de resuscitare pe secția de terapie intensivă, iar de atunci funcțiille vitale au fost susținute de aparate.

Medicul Minela Călinescu este din judeţul Mehedinţi, a venit să lucreze la spitalul din Slatina în urmă cu șase ani, iar în oraşul de pe malul Oltului s-a şi căsătorit, ziua naşterii gemenilor fiind un mare prilej de bucurie pentru familie. Din păcate, mămica s-a stins din viață, după mai bine de o lună de luptă dusă pe patul de spital.

Singura veste bună, în toată această tragedie, este faptul că bebelușii se află în stare bună, fiind externați de mai bine de o săptămînă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0