S-a stins din viaţă, la spital, şi bărbatul rănit în explozia din comuna Osica de Sus

HomeEvenimentRecomandate

S-a stins din viaţă, la spital, şi bărbatul rănit în explozia din comuna Osica de Sus

  S-a stins din viaţă, şi cealaltă victimă rănită după ce o centrală termică a explodat într-o gospodărie din comuna Osica de Sus. Este vorba

Sub influenţa drogurilor, un tânăr, din Argeş, a provocat un accident. Alţi doi tineri, pasageri în maşină, au ajuns la spital
O tânără, din Balş, a ajuns la spital după ce a intrat cu maşina în parapetul de pe marginea şoselei
Şoferi băuţi bine, pe drumurile din Olt. Amenzi de 130.000 de lei, în weekend
Distribuie acest articol

Loading

 

S-a stins din viaţă, şi cealaltă victimă rănită după ce o centrală termică a explodat într-o gospodărie din comuna Osica de Sus. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 72 de ani, surprins sub dărmături. Acesta a murit la spital.

După ce o femeie în vârstă de 62 de ani, din Osica de Sus, a decedat sâmbătă în urma exploziei unei centrale termice, ulterior, şi celalaltă victimă, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a decedat la spital, potrivit poliţiştilor. În urma incidentului, s-a deschis un dosar.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și distrugere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0