Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui bărbat de 54 de ani, din Piatra-Olt, care nu s-a mai întors acasă

HomeEveniment

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui bărbat de 54 de ani, din Piatra-Olt, care nu s-a mai întors acasă

  UPDATE: În urma activităților de căutare efectuate de către polițiști, jandarmi, pompieri, dar și a unor voluntari din orașul Piatra-Olt, bă

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei fete de 12 ani, din Craiova, care nu a mai revenit acasă
Apel la populaţie. Un bărbat, din Drăgăneşti-Olt, este dispărut de două zile
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei tinere din Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: În urma activităților de căutare efectuate de către polițiști, jandarmi, pompieri, dar și a unor voluntari din orașul Piatra-Olt, bărbatul a fost identificat într-un imobil nelocuit din localitate.

Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunţă IPJ Olt. 

Ştirea iniţială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din orașul Piatra-Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Cine îl vede este rugat să sune la 112.

Polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt au fost sesizați pe data de 1 iunie cu privire la faptul că, la data de 31 mai, în jurul orei 07:00, numitul ANDREI ROMULUS, în vârstă de 54 de ani, din orașul Piatra-Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 65 de kilograme, ochi căprui, păr grizonant, față ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării, bărbatul purta o șapcă de culoare neagră, geacă din fâș de culoare verde, bluză de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare bleumarin, iar în picioare purta pantofi sport de culoare bleumarin.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0