SJU Slatina, dotat cu cinci noi ventilatoare mecanice. Fondurile necesare au fost alocate de CJ Olt

Spitalul Județean de Urgență Slatina are, începând de astăzi, cinci noi ventilatoare mecanice. Unul dintre ele, în valoare de 193.000 de lei, este destinat secţiei de Neonatologie. Valoarea totală a investiţiei, 481.000 de lei, a fost asigurată de Consiliul Judeţean Olt.

SJU Slatina, dotat cu cinci noi ventilatoare mecanice. Fondurile necesare au fost alocate de CJ Olt

Patru dintre cele cinci ventilatoare sunt mobile şi funcţionează în ATI, iar unul dintre ele este rezervat nou-născuţilor

Distribuie pe Facebook

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost dotat cu cinci noi ventilatoare mecanice. Valoarea totală de 481.000 lei a fost asigurată din bugetul Consiliului Județean Olt.

Spitalul Județean de Urgență Slatina are, începând de astăzi, cinci noi ventilatoare mecanice. Patru dintre acestea, în valoare de 72.000 lei fiecare, sunt mobile și funcționale în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar celălalt, în valoare de 193.000 este dedicat secției de Neonatologie. Investiția răspunde nevoii de tratare a afecțiunilor respiratorii acute și este imperios necesară în actualul context epidemiologic”, a anunţat managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea.


COMMENTS