Slătinean, mort în plină stradă. Bărbatul a fost resuscitat, însă nu a putut fi readus la viaţă

HomeEvenimentRecomandate

Slătinean, mort în plină stradă. Bărbatul a fost resuscitat, însă nu a putut fi readus la viaţă

  Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Slatina, a murit în plină stradă. Omul a fost observat căzut pe pâmânt, iar trecătorii au alertat aut

Accident în Piatra-Olt. Un copil de 13 ani, aflat pe bicicletă, lovit de o maşină condusă de o femeie
Prins cu 181 km/h pe DN 65. 74 de permise reţinute de poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Olt
Accident în Brebeni. O femeie a fost lovită de o maşină
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Slatina, a murit în plină stradă. Omul a fost observat căzut pe pâmânt, iar trecătorii au alertat autorităţile. Din păcate, echipajul medical ajuns la faţa locului, care l-a resuscitat minute bune, nu a reuşit să-l readucă la viaţă.

Tragedia s-a petrecut, în această dimineaţă, pe strada Mănăstirii din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și un echipaj al ambulanței, în vederea acordării primului-ajutor.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 63 de ani din municipiul Slatina.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către personalul medical, fiind declarat decesul.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0