Slătinean, reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie. Bărbatul a mers acasă la fosta iubită, pe care a agresat-o

HomeEveniment

Slătinean, reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie. Bărbatul a mers acasă la fosta iubită, pe care a agresat-o

  Un slătinean, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut 24 de ore. Acesta s-a dus acasă la fosta iubită, care avea un ordin de protecţie, şi a

FOTO. Şapte persoane au murit într-un grav accident, în care au fost implicate trei autovehicule
24 de kg de metale preţioase, găsite în autoturismul unui bărbat din Drăgăneşti-Olt. Tânărul a fost reţinut
Un bătrân, dintr-o comună din Olt, a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa
Distribuie acest articol

 

Un slătinean, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut 24 de ore. Acesta s-a dus acasă la fosta iubită, care avea un ordin de protecţie, şi a agresat-o fizic.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe data de 28 ianuarie, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi venit la domiciliul aceasteia, încălcând astfel un ordin de protecție.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, un bărbat, în  vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, ar fi mers la domiciliul unei femei, în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta, încălcând și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis la data de 25 noiembrie 2022 de Judecătoria Slatina, împotriva acestuia.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violența în familie, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 28 ianuarie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 29 ianuarie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

CITEŞTE SI: O tânără, din Balş, a ajuns la spital după ce a intrat cu maşina în parapetul de pe marginea şoselei

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
 • comment-avatar
  Alexandru 10 luni ago

  Mai verificati titlul .
  gresa, gresez verb
  1. A unge piesele cu mișcare relativă și în contact ale unui mecanism, ale unei mașini etc., pentru a reduce frecarea, uzura sau încălzirea lor ori pentru a le proteja împotriva unor agenți externi.
  sinonime: lubrifia unge

DISQUS: 0