Şofer luat de radar cu peste 120 de km/oră pe o stradă din Craiova. Un alt tânăr, depistat drogat

HomeEveniment

Şofer luat de radar cu peste 120 de km/oră pe o stradă din Craiova. Un alt tânăr, depistat drogat

  Polițiștii şi jandarmii doljeni au acţionat în sistem integrat, şi în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, p

FOTO. Poliţiştii olteni au ieşit în stradă. Un alt tânăr drogat, la volan pe o stradă din Slatina
Tânăr, de 24 de ani, din Filiaşi, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive
Tânăr, din Balş, la volan sub influenţa cocainei pe o stradă din Craiova. Ce au mai găsit poliţiştii în maşină
Distribuie acest articol

Loading

 

Polițiștii şi jandarmii doljeni au acţionat în sistem integrat, şi în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Un şofer a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea cu 121 de km/oră, pe Calea Bucureşti. De asemenea, un tânăr, din Moţăţei, a fost depistat pozitiv la cocaină.

Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Bucureşti cu viteza de 121 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

De asemenea, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu.

Întrucât avea un comportament suspect, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţa cocaină.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La nivelul judeţului au fost organizate şi executate 18 acţiuni punctuale, fiind instituite 24 de filtre. În urma activităților desfășurate, forțele de ordine au legitimat 565 de persoane și au controlat peste 300 de autoturisme.

„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, fiind constatate și 6 infracțiuni.

Totodată, pe linie rutieră, au fost reţinute 8 permise de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare”, transmite IPJ Dolj.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0