Şofer prins cu droguri în portbagajul maşinii, în trusa de prim ajutor, pe DN 7

HomeEveniment

Şofer prins cu droguri în portbagajul maşinii, în trusa de prim ajutor, pe DN 7

  Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri. Acesta a fost pr

Accident în Piteşti: Un copil, de 15 ani, care traversa pe culoarea roşie a semaforului electric, lovit de o maşină
Argeş: Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei fetiţe de 4 ani şi jumătate, care a a dispărut din curte
Accident grav, pe DN 7C, în Albeşti de Argeş. O maşină a intrat într-un cap de pod
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri. Acesta a fost prins în trafic, pe DN 7, în Argeş, în localitatea Drăganu, cu drogurile ascunse în trusa de prim ajutor din portbagajul maşinii.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat, pe 22 august, în trafic, pe DN 7, în localitatea Drăganu, un autoturism, condus de bărbatul, de 39 de ani, din București.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite droguri de risc și de mare risc, respectiv cantități de cannabis, ecstasy și metonitazene (opioid), ascunse în trusa medicală aflată în portbagaj, precum și instrumente pentru cântărire și porționare (cântar, grinder).

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul figura sub măsura controlului judiciar, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Întrucât bărbatul prezenta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice”, transmite IPJ Argeş.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Pitești, iar bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0