Spital din Olt, fără apă din cauza unei avarii în urma lucrărilor executate la reţeaua de alimentare

HomeRecomandate

Spital din Olt, fără apă din cauza unei avarii în urma lucrărilor executate la reţeaua de alimentare

  Compania de Apă Olt anunţă că serviciul de alimentare cu apă la Spitalul Orăşenesc Corabia şi în cartierele Daşova şi Siliştioara este oprit

Presiune scăzută la apă, în toată Slatina, din cauza unei avarii pe o stradă din oraş
S-a sistat furnizarea apei în partea de sus a Slatinei, din cauza avariei din zona Cornişei
Se opreşte apa în partea de sus a Slatinei, până la ora 23.00
Distribuie acest articol

 

Compania de Apă Olt anunţă că serviciul de alimentare cu apă la Spitalul Orăşenesc Corabia şi în cartierele Daşova şi Siliştioara este oprit, astăzi, 24 octombrie, până la ora 15.00, din cauza unei avarii.

Serviciul de alimentare este oprit pe strada Nicolae Titulescu, la Spitalul Orașenesc Corabia și în cartierele Dașova și Siliștioara, din orașul Corabia, până la ora 15.00, din cauza unei avarii pe rețeua de alimentare cu apă cauzată de lucrările de extindere și reabilitare a rețelei de canalizare, care se execută în zonă.

„Având în vedere complexitatea acestor lucrărilor executate la mare adâncime, astfel de incidente sunt inevitabile.

Oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme pentru că nu sunt este o intervenție programată pe rețele. Vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite Compania de Apă Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Eu si partenerul meu ne-am impiedicat de aici pe o alta pagina web si ne-am gandit ca as putea la fel de bine sa verific lucrurile. Imi place ce vad, asa ca acum te urmaresc. Asteptam cu nerabdare sa vizitati pagina dvs. web pentru a doua oara.|

DISQUS: 0