Ştafeta Veteranilor Invinctus ajunge, pe 13 octombrie, în Slatina. Voluntarii olteni vor continua traseul până la Craiova

HomeActualitate

Ştafeta Veteranilor Invinctus ajunge, pe 13 octombrie, în Slatina. Voluntarii olteni vor continua traseul până la Craiova

  Ajunsă la a X-a ediţie, Ştafeta Veteranilor Invinctus, va ajunge pe data de 13 octombrie, la Slatina. Un grup de aproximativ 20 de voluntari

De miercuri, vremea se răceşte brusc în toată ţara. Prognoza meteo până pe 11 septembrie
Slatina, incidenţa cazurilor COVID-19 în continuă creştere. Rata de infectare în fiecare localitate
HARTĂ. Cod Galben de vijelii, ploi torenţiale şi grindină, până diseară la 23.00. Instabilitatea atmosferică se menţine până duminică
Distribuie acest articol

Loading

 

Ajunsă la a X-a ediţie, Ştafeta Veteranilor Invinctus, va ajunge pe data de 13 octombrie, la Slatina. Un grup de aproximativ 20 de voluntari, din judeţul Olt, vor continua traseul până la Craiova.

Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la a X-a ediție, se desfășoară anul acesta în perioada 4-25 octombrie. Evenimentul este organizat anual, la nivel naţional, de către Asociația Voluntarilor Invictus, cu scopul de a promova eroii de ieri și de astăzi, prin intermediul sportului. Asociația Voluntarilor Invictus se află sub Înaltul Patronaj al ASR Principelui Radu.

Peste 500 de voluntari Invictus, civili și militari din întregul Sistem Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, purtători ai ştafetei, alergători şi ciclişti, parcurg mai bine de 3 300 de kilometri, pe trei trasee, simbolic diferenţiate prin culorile drapelului albastru, galben şi roşu. Traseele pornesc de la Pitești, București și Călărași și vor ajunge toate la Carei, în ziua de 25 octombrie.

Cel mai important moment va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 Octombrie, la Carei, unde Ştafeta Veteranilor Invictus va prezenta simbolic onorul tuturor eroilor de ieri și de astăzi.

Capitala Oltului a fost inclusă pe traseul albastru. Acesta va porni din Pitești, pe data de 11 octombrie, trecând prin Curtea de Argeș, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Craiova, Tg. Jiu, Petrila, Petroșani, Hunedoara, Deva, Lugoj, Timișoara, Arad și Oradea și se va încheia la Carei, de Ziua Armatei României, prezentând, pe parcurs, onorul, tuturor eroilor de ieri și de azi.

 

Ştafeta va pleca din Piteşti pe data de 11 octombrie, iar pe 13 octombrie va ajunge la Slatina, în jur de ora 16.00, la Monumentul Eroilor. Va sta o zi la Centrul Militar Judeţean, iar pe data de 15 octombrie, la ora 8.00, vom continua traseul până la Craiova, la Colegiul Militar Tudor Vladimirescu. Pe traseu, ne vom opri la monumentele ridicate în cinstea eroilor neamului pentru a ţine momente de reculegere”, a precizat Marian Sorinel Sârbu, voluntar Invinctus.

Galerie foto de pe traseul Slatina-Craiova

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0