Tânăr, de 19 ani, din Balş, luat de radar pe strada Henry Ford, din Craiova

HomeEveniment

Tânăr, de 19 ani, din Balş, luat de radar pe strada Henry Ford, din Craiova

    Doi tineri au fost sancționaţi contravențional şi s-au ales cu permisul suspendat 90 de zile, după ce au depășit limita legală de

Accident pe DN 7, în Bascov. Un bărbat a fost accidentat grav de o maşină
Accident pe DN 65, Piteşti-Slatina. Un bărbat, din Scorniceşti, s-a răsturnat cu maşina
ITM Olt: Amenzi de până la 2.500 de lei pentru firmele care nu-şi protejează muncitorii în zilele caniculare
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Doi tineri au fost sancționaţi contravențional şi s-au ales cu permisul suspendat 90 de zile, după ce au depășit limita legală de viteză, transmite IPJ Dolj. Unul dintre ei, din oraşul Balş, judeţul Olt, a fost depistat pe strada Henry Ford, din Craiova.

 

Primul tânăr, de 20 de ani, din comuna Radovan, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, cu viteza de 125 km/h (viteza maxim admisă fiind de 70 km/h).

Cel de-al doilea, în vârstă 19 ani, din orașul Balș, județul Olt, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford, din municipiul Craiova, cu viteza de 105 km/h.

Cei doi au fost sancționați contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, transmite IPJ Dolj.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0