Tânărul care a violat-o pe bătrâna din Dăneasa a fost arestat preventiv

Tânărul care a violat-o pe bătrâna din Dăneasa a fost arestat preventiv

Tânărul în vârstă de 21 de ani, care a violat şi tâlărit  o femeie în vârstă de 79 de ani, din Dăneasa, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe Facebook

Agresorul a intrat peste femeie în casă, la ora 4.00 dimineaţa, a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale, după care prin violenţă i-a solicitat o sumă de bani şi s-a făcut nevăzut. Bărbatul a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost dispusă arestarea preventivă.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale  a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, județul Olt, care la data de 6 ianuarie 2021,  în jurul orei 4.00, ar fi pătruns în locuința femeii, din comuna Dăneasa și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el. Totodată, a reieșit faptul că prin acte de violență,  tânărul i-a solicitat femeii o sumă de bani, după care a fugit”, au transmis în ziua în care a fost identificat agresorul, reprezentanţii IPJ Olt.


O bătrână, dintr-o comună din Olt, violată şi bătută de un tânăr de 21 de ani. Agresorul a intrat în casa victimei la 4.00 dimineaţa

COMMENTS