Teste negative la COVID-19 pentru Petrolul Potcoava. Campioana Oltului joacă sâmbătă, la Bascov, pentru promovarea în Liga a III-a

CCA a anunţat azi brigada de arbitri delegată la Valea Ursului, aceasta fiind compusă din Andrei Atonie (Bucureşti), ajutat la linii de Romică Bârdeş (Piteşti) şi Mihăiţă Necula (Bucureşti). Observator din partea FRF va fi Fevronia Ion (Craiova). Cât priveşte situaţia testelor COVID-19, în rândul jucătorilor campioanei judeţului Olt, acestea sunt negative, potrivit spuselor edilului localităţii Potcoava, Emanuel Enăchioaia.

Teste negative la COVID-19 pentru Petrolul Potcoava. Campioana Oltului joacă sâmbătă, la Bascov, pentru promovarea în Liga a III-a

Bucureşteanul Andrei Antonie va arbitra la centru „barajul” dintre Minerul Costeşti şi Petrolul Potcoava (Olt), decisiv pentru promovarea în Liga a III-a.

Distribuie pe Facebook

Echipa pregătită de Cristian Vintilă a trecut cu bine examenul testelor Covid-19 şi poate alinia cea mai bună formă în meciul cu Minerul Costeşti, din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a. Teste negative la COVID-19 au, de asemenea, şi adversarii echipei Petrolul Potcoava.

După ce Unirea Ţigăneşti (Teleorman) s-a retras din miniturneu, ambele echipe pleacă cu 3 puncte, iar învingătoarea promovează automat de pe locul 1. Conform regulamentului turneului stabilit pentru miniturnee de trei echipe, în caz de egalitate după 90 de minute, nu se joacă prelungiri şi se trece direct la executarea loviturilor de departajare. Echipa învinsă are şi ea şanse bune de promovare de pe locul 2, având cele trei puncte la „masa verde”, în cazul foarte probabil că vor apărea locuri libere la Liga a III-a.


Partida Petrolul Potcoava – Minerul Costeşti se va disputa fără spectatori sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul Valea Ursului – Bascov (Argeş).

COMMENTS