0.2 C
Slatina
duminică, ianuarie 16, 2022

Teste pozitive la trei elevi din Deveselu şi unul din Slatina, în prima zi a testării în masă. DSP va efectua testarea PCR

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

De astăzi, elevii din toată ţara au fost testaţi, fie la domiciliu de către părinţi, fie în unităţile şcoalare, cu teste de salivă pentru depistarea SARSC-Cov-2. Potrivit inspectorului şef al ISJ Olt, Victor Iacobescu, au apărut primele rezultate pozitive. Este vorba despre trei elevi de la şcoala din deveselu şi unul de la Şcoala Generală Numărul 3 din Slatina. Copiii vor fi testaţi PCR de către DSP.

Elevii din judeţul Olt au fost testaţi, în această dimineaţă, cu testele de salivă distribuite săptămâna trecută în şcolile din judeţ. Potrivit inspectorului şef al ISJ Olt, Victor Iacobescu, au fost raportate deja patru cazuri pozitive. Este vorba despre trei elevi de la şcoala din Deveselu, doi dintre ei de la clasa pregătitoare şi unul de clasa a III-a, şi unul din Slatina, de la Şcoala Generală Numărul 3.

Din datele centralizate până la această oră, sunt patru teste pozitive. Este vorba despre trei elevi de la şcoala Deveselu şi unul de la Şcoala Numărul 3 din Slatina. Elevii care au avut rezultat pozitiv au rămas acasă, urmând ca DSP-ul să meargă la domiciliu să-i testeze PCR”, a precizat inspectorul şef al ISJ Olt, Victor Iacobescu.

În situaţia în care testul PCR se confirmă, clasele respective vor intra în online, cu posibilitate de retestare a copiilor în a opta zi de izolare.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email