Tineri, în arest preventiv, după ce au furat motorina dintr-un TIR parcat în Deveselu

HomeEveniment

Tineri, în arest preventiv, după ce au furat motorina dintr-un TIR parcat în Deveselu

  Doi tineri, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Teleorman, au fost plasaţi în arest preventiv, după ce au furat aproape o tonă de motorină d

Deveselu: Nicole Dobre, candidatul PSD la funcţia de primar, a câştigat algerile contra lui Marius Aliman, fiul fostului edil decedat de COVID
Ora 11.45: 32%, prezenţa la urne la alegerile de la Deveselu
Restricţii de weekend în Deveselu şi Fărcaşele: Circulaţia interzisă de la ora 20.00 şi magazine închise după ora 18.00
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi tineri, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Teleorman, au fost plasaţi în arest preventiv, după ce au furat aproape o tonă de motorină din rezervorul unui TIR parcat în comuna Deveselu, judeţul Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat,pe 8 iunie, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, județul Olt.

La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 7/8 iunie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 900 de litri de motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, județul Olt și care aparținea unui cetățean ceh.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii de măsuri legale.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, poliţiştii au identificat doi tineri, în vârstă de 31 de ani, ambii din comuna Uda-Clocociov, județul Teleorman, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În vederea documentării activității indracționale, în dimineața zilei de 21 iunie 2023, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii și un mandat de percheziție a unui vehicul.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri ce privesc posibila activitate infracțională a persoanelor bănuite, precum și 200 de litri de motorină”, transmite IPJ Olt.

Tinerii au fost reţinuţi 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Caracal a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0