TIR răsturnat, azi-noapte, în Argeş, în localitatea Cotmeana

HomeEveniment

TIR răsturnat, azi-noapte, în Argeş, în localitatea Cotmeana

  Un TIR s-a răsturnat azi-noapte, în localitatea Cotmeana, sat Linteşti, din judeţul Argeş. Şoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost

FOTO&VIDEO. Un şofer de TIR s-a răsturnat într-o curbă şi a ajuns în curtea unor localnici, pe raza localităţii Movileni
Accident rutier pe DN 7. Trafic blocat, după ce un TIR s-a răsturnat
Trafic rutier blocat TOTAL pe DEx12, între Slatina şi Balş. Un tir încărcat cu cărbune s-a răsturnat
Distribuie acest articol

Loading

 

Un TIR s-a răsturnat azi-noapte, în localitatea Cotmeana, sat Linteşti, din judeţul Argeş. Şoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost rănit uşor şi nu a necesitat transportul la spital.

 

Pompierii argeşeni au fost solicitați să intervină, azi-noapte, la un accident rutier în care un cap tractor cu remorcă s-a răsturnat în comuna Cotmeana, satul Lintești.

 

La fata locului au acționat pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, întrucât existau scurgeri de motorină din rezervor, precum și pentru acordarea primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin în vârstă de 30 de ani, care s-a rănit la membrul superior stâng, însă nu a avut nevoie de transport la spital”, transmite ISU Argeş.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0