Trafic alternativ pe „Podul Olt” din Slatina, din cauza unor lucrări la partea carosabilă

HomeEvenimentRecomandate

Trafic alternativ pe „Podul Olt” din Slatina, din cauza unor lucrări la partea carosabilă

  Restricţii de trafic pe Podul Olt din municipiul Slatina, timp de două zile. Ca urmare a lucrărilor la partea carsoabilă, în zilele 19-20 iu

VIDEO. Trafic restricţionat pe DN 65, între Slatina şi Valea Mare. Se va circula alternativ, pe sensul de deplasare Slatina către Piteşti
Trafic restricţionat între Slatina şi Craiova, în zona Pădurea Saru, pentru repunerea pe roţi a unui TIR
Trafic restricţionat pe DN 65. Autoutilitară răsturnată la ieşirea din Pieleşti, sensul către Balş
Distribuie acest articol

Loading

 

Restricţii de trafic pe Podul Olt din municipiul Slatina, timp de două zile. Ca urmare a lucrărilor la partea carsoabilă, în zilele 19-20 iunie, traficul se va desfăşura alternativ, pe un singur sens. Poliţia recomandă ca rute ocolitoare Drumul Expres 12 (DEx12) sau Drumul Comunal 90A (strada Barajului), pentru evitarea ambuteiajelor.

În perioada 19-20 iunie 2023, traficul rutier de pe Drumul Național 65 – European 574 va fi restricționat ca urmare a lucrărilor efectuate pentru refacerea părții carosabile de pe „Podul Olt” din municipiul Slatina.

Astfel, traficul rutier pe „Podul Olt” se va desfășura alternativ, fiind folosiți piloți de dirijare ai executantului lucrărilor.

„Recomandăm conducătorilor auto să folosească ca rute ocolitoare Drumul Expres 12 (DEx12) sau Drumul Comunal 90A (strada Barajului).

Polițiștii rutieri vor fi în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor și recomandă conducătorilor auto să ruleze cu mare atenție în zona lucrărilor și să păstreze distanța de siguranță între autovehicule”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0